Newsletter
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:


Kto má dnes meniny?

Dnes má meniny: zajtra má meniny:

Otázka na predajcu

Na stránkach AROMA-oleje.sk môžete nakupovať esenciálne oleje podľa názvu (ak už viete o účinkoch), alebo sa môžete nechať inšpirovať v časti Čo sa užíva pri ...?, čo ľudia obyčajne používajú na bežné zdravotné problémy. Obyčajne je tam uvedených niekoľko možných olejov. Prečítajte si ich účinky a vyberte si. Použiť môžete jeden alebo niekoľko zároveň. Esenciálne oleje majú účinné zlúčeniny a preto poskytujú niekoľko účinkov v jednom oleji. Rovnako ako aj lieky, niekedy jeden olej účinkuje lepšie pre jedného ako pre iného. Ak pre Vás vybraný olej nepriniesol očakávaný výsledok, môžete vyskúšať ˇalšie v poradí.

 

Ako používať olej - Akým spôsobom?

AROMATICKÉ použitie - Použite difuzér aby ste rozptýlili esenciálny olej vo vzduchu alebo si dajte 2 kvapky do dlaní, priložte k nosu a inhalujte. (Ovplyvňuje náladu, otvára dýchacie cesty a čistí prostredie)

MASÁŽNE použitie - Použite niekoľko kvapiek priamo na kožu alebo vmasírujte do pokožky. (Rýchla absorpcia do tela prostredníctvom kože, Účinok na celý organizmus, Podporuje imunitu, Poskytuje okamžitú úľavu)

VNÚTORNÉ použitie - Dajte si 1-2 kvapky pod jazyk, alebo namiešajte do pohára vody alebo iného nápoja, alebo vložte do želatínovej kapsule a prehltnite ako iné tabletky. Prázdene kapsule sa dajú kúpiť. (Účinky na ústnu dutinu a hrtan, Podporuje tráviaci systém, Podpotuje imunitu)


load


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM